Articole » Editorial » 1 IUNIE - 1AN

1 IUNIE - 1AN

Pe 1 iunie COPIII.RO aniverseaza un an de existenta.  

Scopul nostru este sa ajutam parintii cu copii sa afle din experienta altor parinti sau din recomandarile medicilor cum sa faca fata situatiilor noi pentru ei, sa ajutam pe cei care vor sa conceapa un copil, dar sa oferim si posibilitatea de destindere pentru parinti si copii.

Portalul COPIII.RO incearca sa aduca pentru voi explicatii la toate problemele ivite din pre-conceptie si pina la adolescenta. Incercam sa le ajutam pe mamici in misiunea lor importanta de  crestere a copiiilor lor, iar taticilor cum sa fie aproape si sa sustina efortul mamicilor. 

COPIII.RO este un proiect pe care dorim sa-l crestem atent, cu multa rabdare, dragoste si intelepciune. Va asteptam sa fiti aproape de noi cu sugestii, cu propuneri, cu articole si fotografii ale celor micuti. Nu va sfiiti sa scrieti pe forum si sa-i intrebati pe specialistii nostri atunci cind aveti probleme medicale si nu numai. Scrieti-va propriile jurnale, spuneti-va parerile despre ce va preocupa, veniti cu idei si postati articole despre cele mai traznite nazdravanii facute de piticii vostri.


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta