Articole » Editorial » Atelierul de ANIMATIE GRAFICA

Atelierul de ANIMATIE GRAFICA

“Atelierul de ANIMATIE GRAFICA, benzi desenate si desene care se misca, va avea introducerea pe 20 noiembrie 2010 la noul sediu Acuarelle Kids Club din Bd. Eroii Sanitari nr.71, (vis-à-vis de Facultatea de Medicina) sector 5, Bucuresti.

Atelierul se adreseaza tinerilor cu varsta intre 8 si 18 ani cu imaginatie si creativitate, care doresc sa-si expime personalitatea intr-un mod artistic. Participantii se pot inscrie in urma intalnirii de pe 20 noiembrie la modulul propriu zis, care va dura o luna, cu doua sedinte pe saptamana, si in urma caruia va rezulta propriul filmulet de animatie. Aceasta prezentare este o intalnire cu graficianul Alexandru Buzea si are rolul unei introduceri in atmosfera de lucru a atelierului

 

Pe www.acuarelle.ro puteti vedea filmulete realizate de copii pana in 12 ani, sub indrumarea graficianul Alexandru Buzea, care au participat la  festivaluri internationale de profil.

 

Intrarea libera pe 20 noiembrie, pe baza de rezervare prin email la valeriacristia@acuarelle.ro sau telefonic la 0745998230.

 

            Cost modul: 200lei/participant, o luna, 2 sedinte/saptamana. Reducere 15% pentru membrii aceleiasi familii

 

Dar mai bine discutam despre detalii pe 20 noiembrie orele 14,00.”

 

 Valeria Cristia

 

Acuarelle Kids Club

Bd. Eroii Sanitari nr.71, 

sector 5, Bucuresti 

tel.: 0745 998 230

 

www.acuarelle.ro

 

 


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta