Articole » Editorial » Copiii iubesc lectura

Copiii iubesc lectura

Ce carti le plac copiilor? Cine adoarme cu cartea in brate? Care este ora preferata pentru lectura? Cum alegeti cartile pe care sa le cititi?

In perioada  20 octombrie 2011 (ora 14:00) – 11 noiembrie 2011 (ora 23:59) va invitam la o campanie nationala online de promovare a lecturii pentru copii! Suprindeti-va copilul sau copiii intr-o fotografie care sa prezinte/ sa sugereze relatia cu cartea si lectura. Postati-o pe wall-ul contului Boko de pe Facebook, cu mentiunea: Nume Prenume copil/copii, varsta, localitate. Rugati-va prietenii sa va dea cat mai multe „Like”-uri la poza si puteti caştiga urmatoarele premii:

1. Toti participantii care posteaza poze pe wall-ul Boko beneficiaza de o reducere de 50 lei la taberele de schi din sezonul 2011-2012 realizate de Progressive Sports.

2. Primii 3 castigatori ale caror poze au cele mai multe Like-uri vor primii urmatoarele jucarii din partea magazinului online Picus.ro: un puzzle din lemn, un leagan copil, un set mobilier papuşi jucărie (jucariile sunt recomandate pentru varsta de peste 3 ani).

3. Primele 10 poze cu cel mai mare numar de Like-uri, adunate pana la 11 noiembrie vor caştiga un pachet cu carti din partea Boko si Consiliului Interntional al cartii pentru copii si tineret (IBBY).

4. Cele mai votate si mai creative poze vor face parte dintr-o expozitie in cadul Targului International Gaudeamus– Carte de invatatura si in cateva locuri surpriza din Bucuresti!

Campania se va incheia cu o gala de premiere in cadrul Targului si cu un moment de lectura in cadrul caruia se vor citi povesti si vom realiza concursuri cu premii pentru cei mici.

Regulamentul si premiile concursului le gasiti pe site-ul Boko si pe pagina de facebook la sectiunea Notes.

Fiti creativi, asteptam sa vedem cei mai frumosi cititori ai Romaniei!

“Consider ca este nevoie de o constientizare a importantei lecturii pentru copii si de dezvoltarea unor proiecte creative si moderne care sa ii apropie pe parinti, scolari si adolescenti de carti. Obiectivul acestei campanii pe care o lansam este sa arate ca in Romania "Copiii iubesc lectura". Acesta va fi startul unor serii de programe si evenimente organizate de Boko si de partenerii sai care vor avea ca misiune aproierea copiilor de carti. Putem sa ne schimbam viitorul in bine, citind. ” Claudia Suhov, fondator Boko.ro.

 

Daca vreti sa ne fiti parteneri in aceasta campanie sau sa va oferim mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@boko.ro.

 

www.boko.ro


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta