Articole » Tatici din clubul Copiii » DESPRE GATIT CU TATICI

DESPRE GATIT CU TATICI

Sa incepem prin a spune ca nu-i vorba de o reteta clasica de gatit. Nu vreau sa va vorbesc despre cine stie ce reteta extraordinara cu care sa va dati partenerele pe spate. Desi, daca stau sa ma gandesc, si la ce urmeaza tot pe spate trebuie sa stea.

Ingrediente: ulei de masaj, timing si rabdare

Felul de care va vorbesc se gateste inainte de culcare, pentru ca efectul este garantat 100%. Se ia una bucata mami si se intinde pe spate, se scapa de accesorii fara trebuinta cum ar fi hainele.

Timp de preparare: 15 - 20 minute.

Se aplica un pic de ulei pe burtica si se incepe un masaj de preparare la foc caldut. Prin miscari usoare, circulare sau de-a lungul ori latul abdomenului rezulta pe langa o puternica relaxare si intinderea pielii. Daca simtiti ca mana nu mai aluneca in voie, inseamna ca mai trebuie ulei; nu uitati ca si pielea absoarbe, motiv pentru care folositi ulei de masaj. Nu uitati si de sani, si lor le place sa fie fie preparati usor si nu, nu e vorba de masaj erotic.

E bine sa o ajutati astfel pe mami pentru ca pielea castiga in elasticitate, iar lunile de sarcina solicita mult abdomenul si sanii.


Se serveste mamica relaxata si adormita cu una bucata cearsaf si un pupic.

Noapte buna!

Marius Ganuci


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta