DOI COPII

Sunt doar doi copii, un baietel si o fetitza, si cateodata nu se inteleg prea bine. Se cearta din te miri ce si parca ai da orice sa-i impaci, dar nu-ti iese. Lasa, ca pana la urma se impaca ei; asa au facut mereu, nu? Nu poti sa-i intelegi intotdeauna.

E tare haios sa-i vezi cum se ciodanesc pe bani... Fetita ii mai ia din bani, dar ii da explicatii... mori, nu alta, de ras. Pai stai sa vezi... banutii mei sunt ai mei, ai tai sunt ai nostrii. Hai, cumpara-mi o ciocolata alba sau una cu stafide!

Uneori sunt tristi sau apatici. Iarba nu le mai place si nu stii ce jucarii sa le mai dai ca sa le trezesti interesul.

Cand danseaza usor stangaci, sunt iar adorabili. Interesant e ca par sa fie incantati de melodii care pe tie nu-ti plac, se uita la filme care tie nu-ti spun nimic ori mai si citesc niste chestii ciudate. De unde or fi auzit de autorii astia? Auzi... Stanislav Lem. Baietelul lasa cartea din mana si se uita la mine oarecum intristat: "Ce stii tu despre asta?".

Ce e insa cel mai trist e ca-i cam neglijam impingandu-i intr-un colt pe unde parem ca mai trecem din cand in cand sa vedem ce mai fac. Ii intrebam aceleasi lucruri, ei ne dau aceleasi raspunsuri si totul pare incrememnit; da' oare nu se schimba chiar nimic?


De cate ori v-ati gandit asa la parintii vostrii?

Marius Ganuci

mariusganuci@copiii.ro


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta