Despre tati


Hei, dar cine a zis ca in toata povestea asta e vorba doar despre mami? Ei  bine, nu, e foarte vorba si despre tati. Sa vorbim despre tati si universul nostru. Noi nu ne iubim mai putin copii nascuti sau nenascuti pentru ca nu-i alintam mereu, ca nu inventam tot felul de porecle pentru ca noi nu avem atata imaginatie ca si ale noastre jumatati.

Deci, ma intrebati ce as invata-o eu pe fetita mea...

Ca trebuie sa poata si sa iubeasca oamenii.

Ca exista muzica adevarata; niste mosi ca Rolling Stones si altii mai vechi decat ei au inventat-o si au spus atatea despre ea. Imaginati-va ca intr-o zi o sa descopere "Time is On My Side" si o sa spuna... 'oaaaaau cat de belea e melodia asta'. Daca face treaba asta ati invins, chiar daca nu va prindeti din prima.

Ca muzica de petrecere e o incantare si ca Sharaiman sau Radu Mamii cu un vin bun fac o senzatie pe care n-o poti atinge in alta parte pe lumea asta.

Ca prietenii tai care simt la fel sunt niste oameni minunati.

Ca fotbalul inseamna o forma de socializare in care oamenii nu trebuie sa atinga mingea cu mana desi asa ar fi cel mai natural s-o faca (nu, regula offside-ului nu o s-o puteti explica)Hai ca mai revenim si dezvoltam,
Marius Ganuci

Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta