Articole » Editorial » EDITORIAL: Cine sunt copiii.ro ?

EDITORIAL: Cine sunt copiii.ro ?

Afara e canicula. Fetita mea, care are aproape 9 luni, tipa cit o tin bojocii. Melodia din jucaria ei suna mai tare ca de obicei, iar eu, la limita suportabilului, pregatesc in graba un biberon cu lapte si cereale pentru ea, asa cum mi-a lasat scris nevasta-mea: 7 lingurite de lapte, 4 de cereale.Nu-i greu cind te gindesti… pui apa la fiert, o racesti putin, adaugi citeva lingurite de lapte, agiti biberonul, apoi reiei procesul pina epuizezi “reteta” de 7+4 lingurite. Asa am zis si eu cind am acceptat “job”-ul de la sotie. Nu mi-a zis insa ca aia mica s-ar putea sa nu aiba rabdare sa mai stea in patutul ei, ca s-ar putea sa ceara sa fie tinuta numai in brate. Iar eu asa am facut..am luat-o si am tinut-o in brate in timp ce incercam sa vad unde sta ascuns laptele. Cred ca a mai uitat sa-mi spuna ca, in timp ce o tin in brate, s-ar putea sa verse din ce a mincat anterior si ca ar fi bine sa nu am camasa cea buna pe mine… A uitat sigur. Am pus o camasa mai proasta…dar prea tirziu, evident. In timp ce incercam sa vad cit de calda e apa am observat un miros ascutit care, pare-se, venea din pampersul micutei. Deh ce sa-i faci: copil! Schimb-o TATI repede ca e de rau! Am schimbat-o. Dar nu fara sacrificii. Dupa operatiune, aveam de spalat si dusumeaua si chiuveta de unde afurisitul de pampers a reusit sa alunece si sa se desfaca.Dupa alte citeva lupte cu suzeta si cu un muc rebel, care nu vroia sa iasa din nasucul ei, am ajuns sa pun linguritele de lapte in biberon. A trecut ceva timp de cind am inceput, dar totul parea in regula: tipete amestecate cu urlete, lacrimi de crocodil si apostrofari energice de tipul: ma-ma, ba-ba, na-na! Nu mai continui povestea pentru ca mamicile stiu despre ce este vorba, iar taticii sint deja speriati de perspectiva expusa.

De ce am ales sa va povestesc un episod din viata copilului meu? E simplu: despre asta este vorba si pe site-ul nostru. Portalul COPIII.RO incearca sa aduca pentru voi explicatii la toate problemele ivite din pre-conceptie si pina la adolescenta. Incercam sa le aratam mamicilor cum sa faca o treba excelenta pentru cresterea copilului lor, iar taticilor cum sa fie aproape si sa sustina atmosfera de calitate din familie.

Copiii.ro este un proiect pe care dorim sa-l crestem atent, cu multa dragoste si intelepciune. Va astept sa fiti aproape de noi cu sugestii, cu propuneri, cu articole si fotografii ale celor micuti. Nu va sfiiti sa scrieti pe forum si sa-i intrebati pe specialistii nostri atunci cind aveti probleme medicale si nu numai. Scrieti-va propriile jurnale, spuneti-va parerile despre chestiuni de zi cu zi, sugerati idei si postati articole despre cele mai traznite nazdravanii facute de piticii vostri.Si daca vreti sa stiti cum s-a terminat episodul cu biberonul buclucas: da, dragi mamici, m-am descurcat. Da, stimati domni! nu este atit de greu pe cit pare. Copiii vostri merita cu siguranta efortul pe care il faceti si nu cred ca exista satisfactie mai mare decit zimbetul fara dinti pe care bebelusul tau ti-l arata din cind in cind.

La buna vedere,

Catalin Tudor

 


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta