Articole » Editorial » Medlife in pragul falimentului?

Medlife in pragul falimentului?

Vineri dupa amiaza fetita mea de cinci ani si jumatate, a avut o criza de tuse continua datorata unei laringite. M-am hotarat impreuna cu sotia sa o internam la Medlife, conform recomandarii facute de o doctorita care o consultase dimineata.

Zis si facut, am sosit la Medlife, cu fetita aproape sufocata de accesele de tuse. La receptie se uitau la noi si nu luau nici o masura…. Viteza de reactie la urgente, la Medlife, practic, a fost mult mai proasta decat cea de la Grigore Alexandrescu, unde, intr-o situatie similara, reactia a fost prompta.

Fetitei i-au fost facute dupa vreo ora, si analize. In urma acestor analize, doctorii din sectia de pediatrie, i-au comunicat alarmati sotiei ca analizele trebuie repetate, rezultatul fiind contradictoriu (leucopenie cu limfopenie – rezultat care apare in viroze atipice dupa tratament cu antitermice…)

Probabil nu mai au incasari cei de la Medlife – sectia de pediatrie era aproape goala - si atunci cand prind un client trebuie sa il jupoaie. Nota de plata oricum a fost de 800 de lei…

Colac peste pupaza, sambata pe la amiaza, cand am venit sa externez fetita, am constatat ca mi-a fost lovita si masina in parcarea pazita si cu bariera… Ce credeti ca mi-a zis paznicul?.... Vezi-ti dom’le de drum…

Asa ca ne-am vazut de drum, si nu cred ca vom mai apela vreodata la serviciile deosebit de profesionale de la Medlife…


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta