Articole » Editorial » OPTIBLU - SERVICII MIZERABILE

OPTIBLU - SERVICII MIZERABILE

Sotia mea poarta ochelari. Din pacate nu isi mai gaseste nici o pereche si ne-am hotarat sa apelam la serviciile Optiblu din Carrefour Baneasa... Mare greseala!

Am intrat in magazin la ora 12:05, in 10 minute ne-am decis la ce rame comandam. Intrebam personalul cum procedam...

Ni se raspunde ca trebuie sa asteptam sa termine domnul doctor consultatia si putem urma la consultatie (doctoru' de fapt este on optometrist care masoara cu aparatura specializata dioptriile)

Asteptam alte 15 minute si intrebam cam cat dureaza?.... ni se raspunde de catre individa in halat alb (care ulterior s-a recomandat cu numele de Catana Maria) cam 20 de minute...

Dupa inca 15 minute o intrebam pe duduia care inghitise probabil o lamaie intreaga daca mai dureaza, daca poate sa se intereseze la doctor cat mai dureaza (mentionez ca eram cu 2 copii mici dupa noi).

Duduia ne raspunde si mai acra ca nu poate sa-l deranjeze pe doctor.

Am decis scarbiti sa renuntam la cumparaturi in valoare de peste 500 de lei la Optiblu si pe la 13:05 am plecat. Am incercat sa contactez Optiblu, dar nu am reusit sa dau decat peste un robot telefonic...

Concluzia care se desprinde foarte clar: Optiblu are incasari prea mari ca sa mai fie interesat de satisfactia clientilor, iar personalul, daca nu aveti rabdare, va da si afara din magazin!

Tot inainte stimabililor! Optiblu servicii si personal de rahat!


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta