Articole » Editorial » S-a deschis Gradinita Tinkerbella

S-a deschis Gradinita Tinkerbella

În ianuarie 2009, Uniscan Grup Educational deschide Gradinita Tinkerbella, gradinita cu program normal, în care s-a creat un mediu securizant, atât prin mediul armonios amenajat, cât si cu ajutorul educatoarelor cu dubla specializare de educator si psiholog / psihoterapeut si al parintilor ce au statut de parteneri activi în procesul de învatamânt. Motto-ul gradinitei este “Învatam sa ne jucam, Ne jucam sa învatam!”

De asemenea, Uniscan Grup Educational deschide Centrul Educational Active Learning, centru destinat copiilor de toate vârstele, parintilor, educatorilor si profesorilor unde se vor desfasura activitati extrascolare, grupuri de dezvoltare personala pentru copii, parinti, profesori, cursuri de formare profesionala pentru profesori, si cursuri de educatie parentala pentru parinti.

Educatia este factorul cheie în dezvoltarea permanenta a personalitatii umane, ce faciliteaza atingerea obiectivelor propuse. Filosofia noastra este sa ne dedicam satisfacerii asteptarilor si nevoilor clientilor nostri, prin asigurarea de materiale si servicii educative de calitate superioara.

Completam în permanenta portofoliul nostru cu solutii noi, aducem carti si jucarii inovative care tin pasul cu cel mai înalt standard de dezvoltare educationala.

Suntem preocupati în permanenta de îmbunatatirea relationarii parinte-copil-profesor, factorul cheie în procesul de transformare a copilului într-un adult echilibrat, performant si de succes.

Misiunea centrului este de a contribui la armonizarea relatiilor din triada parinte – copil – profesor, si la dezvoltarea psihica  a fiintei umane, ce se transforma, de la nastere, pe tot parcursul vietii, manifestând comportamente din ce în ce mai diversificate si mai eficiente, în raport cu nevoile sale adaptative.

Ne propunem sa contribuim la transformarile ce au loc la nivelul personalitatii, prin activitatile de dezvoltare personala, pe care le propunem atât parintilor, profesorilor, cât si copiilor, precum si la transformarile ce se produc la nivelul modalitatilor de interelationare cu altii, prin activitati de dezvoltare sociala.

Ne propunem sa contribuim la maximizarea potentialului inteligentei, a spontaneitatii si creativitatii copilului, parintelui, profesorului, la  formarea abilitatilor, competentelor si deprinderilor corespunzatoare diverselor stadii de dezvoltare ale copilului, parintelui si profesorului.

Va propunem conceptul de învatare proactiva, prin aceasta întelegând învatare prin dramatizare, schimb de roluri, joc, experiment, descoperire, comunicare si inter-relationare, învatare ce conduce catre dezvoltare personala si devenire de sine, catre o persoana, care stie sa-si atinga obiectivele cu succes, sa se bucure de viata, sa primeasca si sa ofere bucurie celor cu care relationeaza.

Concepte cu care operam, ce au statut de valori personale în viziunea noastra asupra educatiei:

·                                 Învatare prin actiune

·                                 Educatie holistica

·                                 Inteligente multiple

·                                 Inteligenta emotionala

·                                 Inteligenta sociala

·                                 Art-terapie educationala

·                                 Triada parinte – copil – profesor

·                                 Personalitate proactiva  Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta