Articole » Editorial » SENZATIONAL ELF (SPIRIDUS)

SENZATIONAL ELF (SPIRIDUS)

Un dispozitiv electronic denumit ELF (extremely low frequency) sau Spiriduş vă ajută ca multe din inconvenientele biologice datorate uzurii organismului să dispară. Obişnuitele dureri reumatice, oboseala cauzată de stresul zilnic vor deveni amintire folosindu-l. Le va lua locul o stare de confort fizic şi psihic, de încredere în capacitatea corpului dvs. biologic de a vă fi alături în toate momentele de încercare, pe care existenţa în plan material vi le rezervă.

Prin actiunea campului electromagnetic pulsatoriu asupra structurilor biologice, au loc modificari energetice la suprafata celulelor, cu activarea schimburilor de membrana, intensificarea proceselor enzimatice si implicit, intensificarea metabolismului celular. Prin cresterea difuziunii oxigenului in celule, in tesuturile mai slab vascularizate se creaza conditii favorabile pentru formarea de noi vase sanguine si cresterea tonusului celor existente. Apare o accentuare a tesutului de granulatie reparator in procesul de vindecare a ranilor si o crestere a vascularizatiei in oase si tesutul cicatriceal. Daca distrugerea respiratiei celulare normale este privita drept cauza a cancerului, atunci aportul crescut de oxigen in celula si activarea suplimentara de fermenti oxidativi combate maladia canceroasa si mitoza celulara anormala.

Folosirea Spiridusului amplifica potentialul imunitar al corpului biologic in fata diverselor infectii virale si microbiene. De asemenea creste debitul sanguin, lucru ce favorizeaza scurtarea perioadelor de convalescenta cat si prevenirea diverselor afectiuni metabolice.

De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice in urmatoarele cazuri: reumatism cronic si acut, migrene, insomnie, nevroze, dureri articulare, artrita, osteoporoza, fracturi osoase, afectiuni cardiovasculare, circulatie sanguina deficitara, disfunctii sexuale, afectiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afectiuni respiratorii, astm, tulburari endocrinometabolice, diabet, patogenia oncologica, etc.

Aparatul este avizat de Ministerul Sănătăţii, fiind poate  singurul din clasa sa PEMF-ELF-ELP avizat de un for medical guvernamental pe plan mondial. La aceasta a contribuit mult şi tradiţia şi experienţa medicinei româneşti în domeniu.

Să nu uităm că primul aparat din lume de terapie prin câmpuri magnetice de joasă frecvenţă (Magnetodiaflux) a fost făcut şi testat în România la mijlocul secolului trecut.

In conditiile in care aparatele americane simlare costa intre 1000 si 8000 de lei,

 Pretul ELF-ului (Spiridusului) este de 590 de lei plus taxe de transport.

PRET SPECIAL DE VARA..... 490 lei!!!

Comandati acum: comandata@gmail.com

Tel: 021. 2246695

Mobil: 0752101127


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta