Articole » Editorial » TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE

TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE

TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE - locul de intalnire al celor care nu lasa educatia copiilor doar in grija scolii! 
 
Bucuresti, 23 februarie 2009.In perioada 8-10 mai 2009, Sala Polivalenta va fi gazda unui eveniment de promovare al activitatilor culturale, sportive si recreative pentru copii si tineri prin prezenta cluburilor si firmelor care activeaza in acest domeniu.
 
Targul este dedicat copiilor si parintilor interesati de valorificarea timpului liber participand la diferite cursuri educationale, practicand diferite sporturi sau calatorind in tabere si excursii pentru copii.Pe parcursul a trei zile acestia vor avea ocazia sa isi aleaga o astfel de activitate prin intalnirea directa cu reprezentantii, profesorii si antrenorii diverselor cluburi sau companii de gen.
 
Pentru o intalnire cat mai eficienta dintre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.  
 
In paralel, in data de 9 mai, intr-un foaier lateral al  Salii Polivalente, va avea loc EDU JOBS, un targ dedicat ofertelor de munca pentru personalul educational si auxiliar. 
 
Targul va fi insotit si de alte evenimente conexe pe care le vom comunica in timp util.    
 
Pentru orice detaliu va stam la dispozitie pe coordonatele: tel.:021-233.80.28; 021-233.80.29; 0720.20.66.36; 0747.273.600; 0762.64.63.71. Email:nicoleta.albert@royalexpo.ro; pr@royalexpo.ro
http://www.royalexpo.ro/
Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta