Articole » Editorial » Vacanta 2008

Vacanta 2008

Anul acesta ne-am hotarat sa mergem tot pe litoralul bulgaresc la Nisipurile de Aur si ne-am cazat tot la hotelul Berlin Golden Beach intr-un apartament de 4 stele.

Vacanta  in Bulgaria a fost la fel de reusita ca si cea de anul trecut.

Concret: 9 zile cu masa dimineata pranz si seara in regim de bufet suedez (adica mananci ce vrei si cat vrei), cazare in apartament de 50-60mp – 4 stele  - pret 1200 Euro; la Mamaia un apartament de 4 stele cu bonuri valorice pentru dimineata si seara (cu care mori de foame daca esti mai gurmand) – pret 1500 Euro.

Concluzia apropos de pret este clara: Mai ieftin si nu mori de foame!

Mai mult decat atat personalul hotelului, al restaurantului si cel din toata statiunea foarte primitor, binevoitor, politicos, zambitor, asa cum nu gasesti in Romania. Tot personalul facea eforturi sa invete cuvinte romanesti, iar unele restaurante chiar aveau meniuri in limba romana.

Eu personal, care sunt un mare carcotas, m-am simtit foarte bine si nu cred ca o sa mai calc pe litoralul romanesc pana nu vor face si banditii de la noi investitii si nu vor invata sa se poarte cu turistii.

Statiunea Nisipurile de Aur este curata, plaja la fel si apa marii fara alge. La hotel marea majoritate a turistilor erau nemti si romani, aveau program distractiv pentru copii, cu cantece si dansuri interactive si clovni. Pentru o familie cu copii acesta este locul ideal pentru petrecerea concediului.

Daca vreti sa mergeti in Bulgaria cateva sfaturi practice:

- Faceti pasapoarte pentru copii sau inscrieti copiii pe pasaportul dumneavoastra, pentru ca altfel nu puteti trece granita cu copiii

- Sa aveti la intoarcerea in Romania la vama bulgareasca fix 8 EURO.

Concediul in Bulgaria in ansamblul lui, a fost mult mai reusit decat ar putea sa fie unul pe litoralul romanesc.

Va recomand tuturor celor care s-au saturat de nesimtirea patronilor  si personalului de pe litoralul romanesc, sa va faceti vacanta in Bulgaria pentru ca este mai ieftin si cu mult mai bine. 


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta