Articole » INTERPRETARE VISE » Vise cu litera A

Vise cu litera A

Ne petrecem aproximativ o treime din viata in stare de somn si intr-o o mare parte din aceasta stare visam....  Visele au preocupat intotdeauna omenirea. Sunt vise frumoase, vise care ne tulbura, vise pe care cu greu le uitam sau vise intense din care nu am mai vrea sa ne trezim..... Inevitabil ne gandim aproape de fiecare data ce simbolizeaza aceste vise.... 

ABANDON
Visele in care esti abandonat pot reflecta situatia reala a persoanei sau temerile persoanei. Aceste vise pot aparea si in cazul in care te decizi sa abandonezi vechile modele de relationare. O gama larga de situatii de la singuratate pana la sentimentul tradarii poate fi reprezentata de acest vis

ABIS
Simbol al goliciunii si al lipsei de sens. Reprezinta si nevoia de detasare de o situatie sau relatie care te copleseste.

ABUR
Vederea aburului poate simboliza starea emotionala in legatura cu o problema sau situatie. Poate reprezenta si supararea in legatura cu cineva sau cu o situatie si nevoia de a esapa o tensiune.

AC
Acul de cusut simbolizeaza nevoia de a repara sau coase lucrurile neterminate din viata personala sau profesionala. Acul in mana  unui doctor simbolizeza ingrijorarea in legatura cu niste probleme de sanatate.

ACASA
Dependenta si independenta marcheaza sentimentul dorului de casa. Nevoi de implinire a dorintelor din copilarie.

ACCIDENT
 Visele cu accidente reprezinta o gama de situatii diferite, de la temeri directe legate de accidente pana la sentimentul ca vei claca. Vehiculele reprezinta adesea corpul nostru fizic, astfel ca un accident poate indica o problema de sanatate sau nelinisti in legatura cu sanatate.

ACOPERIS
Poate simboliza o bariera intre doua stari ale constientei. Un acoperis reprezinta nevoia de a acoperi ceva.

ACTOR
Daca atmosfera visului este neplacuta se refera la o situatie in care nesimtim obligati sa jucam un rol sau sa facem doar ce se asteapta altii sa facem.

ADUNARE
Grupurile simbolizeaza opiniile colective ale altora.

AER. ATMOSFERA
Este un simbol complex si interpretarea depinde de contextul larg al visului. Aerul simbolizeaza intelectul, creativitatea, comunicarea.

AEROPLAN
In vise aeroplanul poate avea aceeasi simbolistica ca si aerului. Daca este vorba despre un pilot aeroplanul poate simboliza libertatea si puterea de a se ridica mereu deasupra unei situatii sau de a scapa de grijile zilnice.

AGRESIUNE
Poate indica nevoi sexuale sau nevoi reprimate. Agresiunile din vise pot simboliza adesea un conflict din viata cuiva.

ALB
Culoarea alba simbolizeaza curatenia, puritatea, demnitatea dar in traditiile orientale este asociat cu moartea si doliul.

ALBINE
In sens pozitiv pot simboliza munca asidua si organizarea. In sensul mai putin pozitiv pot simboliza conformismul si actiunea de masa. Albinele sau miere simbolizeaza ca esti ocupat precum o albina sau ca obisnuiesti sa zbori din floare in floare sa esti intr-o perioada in care cam trandavesti.

ALCOOL
In sens negativ alcoolul reprezinta evadarea, dependenta sau tendinta de autodistrugere. In sens pozitiv reprezinta socializarea sau eliberarea de inhibitii.

ALEE
Poate simboliza cautarea, transformarea si trecerea de la un stadiu de viata la altul.

ALERGARE. FUGA. DEZERTOR
Poate indica ca doresti sa scapi de o situatie sau persoana care te copleseste. Mai poate simboliza o stare de plictiseala.

ALIFIE
Poate simboliza nevoia de a salva, calma sau vindeca o situatie din viata celui care viseaza.

ALUNITA
O pata pe corp semnifica faptul ca ceva se amesteca cu increderea celui care viseaza.

AMANT
Acest vis semnifica acceptarea autoaprecierii si recunoasterea valorii interioare.

AMBUSCADA
Poate reprezenta o surpriza neplacuta sau anticiparea achimbarii in rau a vietii cuiva. Ambuscada mai poate reprezenta simbolul unei pierderi bruste sau al unor tulburari emotionale.

AMENINTARE
Daca visezi ca amentinti pe cineva reprezinta dorinta de afirmare intr-un anumit domeniu. Daca tu esti amentintat atunci trebuie sa-ti indrepti atentia asupra temerilor de inadecvare.

AMPUTARE
Amputarea are conotatii diverse. Se poate referi la indepartarea a ceva din viata cuiva. In sensul pozitiv se poate referi la indepartarea a ceva ce nu mai este dorit sau de folos. In sens negativ reprezinta teama de a nu fi abandonat de talentele sau puterile membrului care este amputat in vis.

ANCORA
Trimite cu gandul la conotatii de securitate, stabilitate, stalp impotriva furtunilor. Ancora poate indica o relatie stabila cu inconstientul sau adapost impotriva furtunii emotiilor. Pierderea unei ancore se refera la pierderea controlului asupra emotiilor. Ancora mai poate reprezenta si rezistenta la schimbare sau agatarea de un semn al securitatii.

ANESTEZIE
Poate simboliza dorinta de a scapa de o experienta dureroasa fizica, mentala sau emotionala.

ANXIETATESimbolizeaza griji, temeri, presiuni care au fost ignorate sau alungate.

APA
Apa este simbol pentru emotii. Freud considera ca apa din vis este un simbol sexual.

APUS
Poate simboliza sfarsitul vechilor conditii si circumstante sau ca celui care viseaza ii este bine de-a lungul anilor.

ARBITRU
Poate simboliza o lupta interioara intre idealuri si cerintele impuse de altcineva. Cel care viseaza are nevoie de ajutor.

ARGINT
Este un metal asociat cu emotiile, calitatile feminine si luna.

ARMA
Este un simbol al agresiunii, fie tintita catre sine fie indreptate impotriva altcuiva. Mai poate simboliza si lupta interioara.

ARMASAR
Simbolizeaza forta, puterea, curajul si independenta. Cel care il calareste isi doreste sa atinga aceste virtutii sau le-a dobandit deja.

ARTIST
Simbolizeaza creativitatea. Poate simboliza o dorinta reprimata sau un potential talent.

ASCENSIUNE
Visarea de deplasare in sus indica implinire si recompensa pentru realizare.

ASCENSOR
Urcarea cu ascensorul poate simboliza ridicarea in statut sau ridicare constiintei iar coborarea poate conota pozitii inferioare sau scufundarea in inconstient.

ATERIZARE
Poate simboliza sentimentul de desavarsire. Cel care viseaza este posibil sa se fi simtit depasit de o problema care acum s-a finalizat.

AUR
Culoarea aurie reprezinta o stare de iluminare. Mai poate simboliza si faptul ca un eveniment din viitor va fi purtatorul unei recompense.

AUTOBUZ
Poate reprezenta o actiune colectiva sau sentimentul de pierdere in multime.

AVALANSA
Semnifica coplesirea amotionala.

AVANTAREA
Simbolizeaza eliberarea de restrictii, iesirea dintr-o situatie sau relatie impovaratoare.


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta