Articole » INTERPRETARE VISE » Vise cu litera D

Vise cu litera D

DANS
Poate simboliza romantismul si sexul, eliberarea de constrangeri.

DAR
Simbolizeaza recompese pentru serviciile bine realizate sau mai poate simboliza binecuvantarea spirituala interioara.

DATORIE
Poate atrage atentia asupra unui comportament obsesiv sau cel care viseaza are o problema cu controlul.

DEAL
A te catara a te lupta si a nu reusi in ceea ce ti-ai propus, daca visezi ca ajungi in varf inseamna ca vei reusi.

DECAPITAREA
Astfel de vise pot avea tot felul de intelesuri de la pierderea legaturii cu propriile emotii pana la pierderea controlului.

DECADERE
Poate semnifica degradarea unei situatii. Mai poate semnifica moartea unei vechi situatii si renasterea alteia noua.

DEGET
Degetul ne poate duce cu gandul la inelul de casatorie sau la o persoana vinovata "a arata cu degetul". In psihologia freudiana degetele sunt considerate un simbol falic.

DELFIN
Poate simboliza interactiunea dintre sinele constient si sinele inconstient, sau dintre ganduri si emotii. Mai pot simboliza si salvarea.

DEMON. DRAC
Nu simbolizeaza intotdeauna ceva rau. Poate reprezenta inteligenta, smecherie dar si sexualitate.

DENTIST
Simbolizeaza anxietate si teama de durere. Simbolizeaza suportarea durerii pentru binele tau. Mai poate simboliza indepartarea “materialului stricat” si inlocuirea cu unul nou.

DECAPITARE
Poate indica amintiri traumatizante despre decizii gresite. Capul simbolizeaza intelectul asa ca este posibil ca acest vis sa simbolizeze indepartarea de sentimente sau de corpul fizic.

DESCOPERIRE
Descoperirile in vis pot indica anxietate sau pot indica ca cel care viseaza va intra intr-o alta etapa a vietii sau se afla intr-o dezvoltare personala sau si-a revenit dintr-o perioada grea in care a fost tulburat.

DESERT
Simbolizeaza bucuria legata de lucrurile bune ale vietii, recompensa, celebrare, tentatie. Poate indica si sfarsitul unui proiect sau stadiul final al unei etape a vietii.

DEZMEMBRAREA
Daca visul nu este neplacut poate indica incheierea unei faze de viata si inceperea alteia. Daca nota visului este trista poate simboliza sentimentul celui care viseaza ca este separat in bucati.

DIG
Simbolizeaza reprimarea energiei emotionale. Cel care viseaza isi retina lacrimile, in realitate ar vrea sa planga.

DINAMITA
Este un simbol pentru furie, agresivitate si alte astfel de emotii explozive. Poate simboliza ca cel care viseaza este pe cale sa explodeze sau poate avea conotatiile celebrarii unui eveniment.

DINTI
Pierderea dintilor, in vis simbolizeaza pierderea puterii. Daca cel care viseaza este muscat sau musca cu dintii acest lucru simbolizeaza incercarea de a obtine puterea intr-o masniera agresiva.

DOCTOR
Simbolizeaza vindecarea sau dorinta de vindecare fizica sau psihica.  Mai pot simboliza o “reteta” pentru solutionarea unei probleme.

DORMI (a)
Simbolizeaza pacea, mai poate simboliza ca cel care viseaza in realitate nu este trezit de-a binelea si ar trebui sa deschida mai bine ochii.

DORMITOR
Camerele de dormit au o serie de semnificatii de la relaxare, odihna pana la sex si casatorie. Felul in care arata patul (aranjat sau dezordonat) ne ofera informatii despre starea relatie. Un obiect aflat sub pat simbolizeaza ca nu se cunoaste ceva despre relatie.

DOVLEAC
Simbolizeaza anotimpul toamna si timpul recoltei.

DRUM
Simbolizeaza directia sau scopul in viata. Daca drumul este ingust cel care viseaza va avea parte de un succes. Daca drumul este intortocheat planurile celui care viseaza sunt vagi sau se confrunta cu dificultati neasteptate. Un drum blocat poate simboliza necesitatea de a schimba directia sau obstacole in viata personala si profesionala.

DULCIURI
Simbolizeaza simtul placerii si al bucuriei celui care viseaza.

DURERE
Atrage atentia asupra unei dureri localizate undeva in corp.

DUS
Poate simboliza reinnoirea fizica sau spirituala sau nevoia de a scapa de o povara. Mai poate simboliza si ca va ploua cu recompense.


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta