Articole » INTERPRETARE VISE » Vise cu litera N

Vise cu litera N

NAS
Poate simboliza ca cineva isi baga nasul in viata celui care viseaza. Sau mai poate simboliza ca acesta munceste prea mult, are “nasul bagat in hartoage”.

NASTURE
Nasturii inchisi simbolizeaza ca persoana care viseaza este mult prea legata de rolurile sociale. Deschiderea nasturilor simbolizeaza deschiderea fata de ceilalti.

NASTERE
Simbolizeaza nasterea unei idei sau un nou proiect, un nou inceput. Mai poate simboliza si intrarea unui nou stadiu de viata.

NATURA
Simbolizeaza refacere, reinnoire, libertate.

NAVA. CORABIE. VAPOR
Intinderile mari de apa reprezinta un simbol al inconstientului si al emotiilor. Poate simboliza un recipient al sinelui care se deplaseaza printre emotii.

NAVA SPATIALA
Simbolizeaza o calatorie spre mister si necunoscut. Carl Jung spune despre navele spatiale sa sunt echivalentul ingerilor in lumea moderna.

NISIP MISCATOR
Simbolizeaza pierderea sprijinului cuiva. Poate reflecta circumstante miscatoare in afaceri sau in viata personala a celui care viseaza.

NOAPTE
Simbolizeaza ca anumite aspecte ale vietii celui care viseaza nu sunt clare si trebuiesc lasate sa se aseze o vreme. Daca celui care viseaza ii place noaptea inseamna ca urmeaza o perioada de relaxare si recreere.

NODSimbolizeaza o situatie dificile care se cere rezolvata. Acest vis poate fi interpretat uneori ca anxietate legata de casatorie. In sensul pozitiv nodul poate simboliza controlul.

NORI
Daca norii prevestesc furtuna simbolizeaza ca urmeaza o perioada cu suparari in viata celui care viseaza. Mai poate simboliza lipsa de claritate si confuzia.

NOROI
Solutiile unei probleme sau noile directii de urmat sunt mult mai clare daca se inlatura noroiul.

NUC. NUCA
Simbolizeaza “punerea la pastrare” a ideilor creative pentru un moment mult mai potrivit.

NUME
Uitarea numelui propriu sau al celorlalti in vis simbolizeaza anxietatea. Stresul diurn il copleste pe cel care viseaza astfel incat in timpul noptii nu reuseste sa se identifice cu propriul sine si nu-I mai recunoaste pe ceiilalti.

NUNTA
Simbolizeaza unirea interioara a aspectelor spihicului celui care viseaza.


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta