Articole » Editorial » Ziar pentru copii si parinti

Ziar pentru copii si parinti

Lansarea  numarului “pilot” KID’S PRESS  s-a bucurat de interesul copiilor, parintilor si cadrelor didactice.

KID’S PRESS este primul ziar GRATUIT pentru copii si parinti! Ziarul cuprinde stiri selectate si personalizate, informatii  din domeniul cultural, sportiv, recreativ pentru copii, interviuri cu cele mai reprezentative modele, rubrici interactive pentru copii si parinti. 

KID’S PRESS  se va distribui gratuit incepand cu 19 ianuarie 2009 in scoli, pentru elevii din clasele I-VIII si in gradinite, pentru grupa mare si pregatitoare. Ziarul cuprinde 16 pagini A3, are formatul unui tabloid, iar continutul este structurat pe rubricile: 

CULTURAL: cuprinde informatii cu privire la manifestarile care se desfasoara in teatre pentru copii, muzee, opera pentru copii,etc...,interviuri cu artisti. 

RECREATIV: cuprinde informatii referitoare la evenimentele organizate in scop recreativ si ofera variante pentru timpul liber. 

SPORTIV: cuprinde informatii referitoare la competiile sportive cele mai reprezentative din domeniul sportiv; interviuri cu castigatorii diferitelor concursuri, precum si variante de activitati sportive pentru care copiii ar putea opta.   

AFIRMA-TE!:este o rubrica interactiva pentru copii prin intermediul careia copiii transmit:creatii,compuneri,poezii,mesaje diverse,etc..  

KID’S PRESS a debutat si cu varianta electronica:

www.ziarpentrucopii.ro din 7 decembrie 2008!  

Site-ul cuprinde aceleasi continut editorial. 

Va raspundem prompt pe coordonatele:

Tel. 0762646371; 0720.20.66.36;

email: pr@ziarpentrucopii.ro.


Taguri:
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta