UNDE MANCAM CU MARI SI MICI IN BUCURESTI?
5 Feb 2011 12:42 AM
Buna Tuturor Am mancat la restaurant Malagamba zilele trecute (il recomand cu caldura) si ghiciti ce am aflat: In aceasta luna, in fiecare weekend puteti merge cu toata familia sa luati pranzul. Adica nu mai trebuie sa va faceti griji ca nu aveti unde sa i lasati pe cei mici. Nu e minunat? :) Au o mancare delicioasa si sanatoasa, cu meniu special conceput pentru cei mici, pictat pe fata gratuit, scaunele speciale, jocuri si alti copii cu care se pot juca si imprietenii. Abia astept sa ajung! :)
La piciorul porcului
4 Dec 2011 06:44 PM
noi cand reusim sa iesim undeva in oras mergem la restaurantul La Piciorul Porcului. ne place foarte mult ambianta, daca ai un pic simtul umorului sigur vei aprecia caricaturile "porcesti" de pe pereti si meniul sugubatz :)) despre mancare nu pot vorbi decat la superlativ fie ca ma refer la "meniul porcesc"-cum ii zic ei- de unde va recomand cu toata increderea sa incercati specialitatile bucatarului: genunchi de porc pe pat de varza calita si rasolul de porc cu bere neagra si hrean- amandoua delicioase. de la meniul antiporc- va recomand poreferata mea : branza la tigaie mmm. si la final partea cea mai buna: au un meniu special pt copii. locatia este vizavi de spitalul Babes, in spatele bisericii catolice. cu locurile de parcare nu e nici o problema, sunt la discretie:)
La piciorul porcului - ps
4 Dec 2011 06:46 PM
v-am recomandat rasolul de porc cu bere neagrea si hrean, dar am uitat sa va spun ca daca va hotarati sa-l incercati tb sa o faci mai din timp, sa va anuntati intentiile telefonic, pt ca prepararea dureaza: o zi sta in bait si una in cuptor, insa merita asteptarea. parol! (cred ca ii gasiti si pe net)
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta