Concediu pe litoral
12 Jul 2006 07:41 AM
Sub orice critica! Dai 3000 ron pe 8 zile la mare, in Mamaia (hotel de asa zise 3 stele...), servicii ioc, mancare pentru vrabii, plaja murdara, tot ce iti imaginezi sau nu pentru un concediu ratat. Nu mai merita sa mergi pe litoralul romanesc, e mai ieftin si mult mai bine la greci sau la turci... Le-ar trebui o lectie hotilor de pe litoralul nostru... Ar trebui sa ramana fara clienti 2 ani, ca sa invete sa se poarte cu turistii, si sa isi revizuiasca tarifele...
concediu
12 Jul 2006 09:57 AM
da! ai dreptate. eu n-am mai fost pe "litoralul" romanesc de citiva ani din aceste considerente. Am fost in schimb in Turcia, la Mediterana, intr-o statiune de linga Antalya. Va recomand tuturor sa mergeti acolo. 30 de grade in aer inca din martie, apa calda, foarte curata, albastra. Tarifele in extra sezon (pina in iunie) sint incredibil de mici. totusi, e bine sa nu va faceti cumparaturi de acolo pentru ca turcii sint maestrii la unflat preturile pentru turisti.
Concediu in Bulgaria
2 Jul 2007 04:20 PM
Anul acesta ne-am hotarat sa vedem Nisipurile de Aur si ne-am cazat la hotelul Berlin Golden Beach intr-un apartament de 4 stele. Vacanta in Bulgaria a fost de departe mult mai reusita decat cea de anul trecut de la Mamaia. Concret: 7 zile cu masa dimineata si seara in regim de bufet suedez (adica mananci ce vrei si cat vrei), cazare in apartament de 50-60mp – 4 stele - pret 800 Euro; la Mamaia un apartament de 4 stele cu bonuri valorice pentru dimineata si seara (cu care mori de foame daca esti mai gurmand) – pret 1200 Euro. Nota bene: o camera de 4 stele cu 2 mese la Berlin Golden Beach ar fi fost 550 Euro. Concluzia apropos de pret este clara: Mai ieftin si nu mori de foame! Mai multe in articolul din editorial. Daca aveti intrebari, va raspund cu placere!
 
 
 
© 2008 copiii.ro — Sitemap
Linkuri : Alcooltest Contabilitate
Parteneri : Mos Craciun Aer conditionat Terapie Reteta